8 Eylül 2008 Pazartesi

Bonobo

8 Eylül 2008 Pazartesi

Birkaç gün önce dinlemek için yeni bir şeyler ararken tavsiye üzerine Bonobo’nun sesine kulak vereyim dedim. “Animal Magic, “Days to Come” albümleri ve “Live Sessions EP” leriyle başladım. Tür olarak chillout, trip-hop çizgisinde gezinmekte kendisi.Albümleri indirdiğim sırayla dinledim. eğer bu albümlerle başlamak isterseniz size de aynı şeyi öneririm. çünkü yeni bir şeyler dinlemeye başladığımda direk en güzel albümden başlarsam diğerlerine geçtikçe beklentimin altında şeylerle karşılaştığımda sıkılıyorum, bir daha hiç açmamak üzere kapatıyorum albümü. Bu sefer başladığım sıra öyle güzel olmuş ki albüm atladıkça daha da güzelleşti şarkılar. Animal Magic albümünden özellikle çok beğendiğim bir kaç şarkı var.

-Dinosaurs
-The Plug
-Silver
-Sleepy Seven.
Albümü ilk dinlediğimde aklımda kalan şarkılar bunlar olmuştu. Üçüncü dinleyişte de fark ettim ki hala beni etkileyen şarkılar bunlar. Ama bütün olarak da dinlerken sıkmayan bir albüm.

Days to Come ise kesinlikle bütünüyle dinlenmesi gereken bir albüm olmuş. Şarkılar geçtikçe kendinizi daha da kaptırıyorsunuz bu sakin tempoya. 4 şarkıda Bajka adlı bayan vokalin sesini duymak albümü daha da güzel kılıyor. Özelikle “Walk in the Sky “ şarkısında müthiş bir uyum içindeler Bonobo ile Bajka. Cuk oturmuş resmen o güzelim ses müthiş ritimlerin üstüne.
Live Sessions EP lerine geldiğimizde ise Noctuary ilk dinleyişte kulağımın benimsediği şarkı oldu. En harika şarkılarından biri belki de.
Sonuçta sakinliği, dinlerken sıkılmayacağımız hoş ritimlere yaymayı başarmış Bonobo.
dinleyin bol bol, ben çok sevdim sizde sevin.

Live Sessions EP
Days to Come
Animal Magic

0 yorum:

Search

 
◄Design by Pocket► Distributed by Blogspot Templates