26 Ekim 2008 Pazar

Sia - Some People Have Real Problems

26 Ekim 2008 Pazar

Sia'nın Some People Have Real Problems albümü hakkında bişeyler yazıcam.
Sia'yı ilk Breath Me şarkısıyla tanımıştım. Daha sonra albümlerini de dinleyip, bi Siasever olmuştum. Bu yıl içerisinde de Sia'nın üçüncü albümü olan Some People Have Real Problems çıkmıştı. Soon We'll Be Found şarkısını günlerce döndürüp döndürüp dinlemiştim. 6 ve 9 numaralı şarkılar olan "Academia" ve "Death by Chocolate" da back vokalleri Back yapıyor(Back vokal yapan Beck).
Bi kaç ay önce, İzmir'in Yeşilyurt semtine gitmem gerekmişti. Ve gece saat 2'den önce eve dönememiştim. Son otobüsü kaçırmam sebebiyle, yürüyerek ve zaman zaman otostopla eve dönebilmiştim. Çok keyifli bi gündü bence. Yeşilyurt'a varmadan bi kaç saat öncesinde arkadaşım, "babasının sigarasını arakladığım için" kızıp gitmişti. Ben de bir internet kafeye girip kağıt, kalem istemiştim. Bir kalem ve bir kaç parça kağıt vermişlerdi. Bol ışıklı bi parka oturup, bişeyler yazıp, çizmiştim. Mp3 çalarımda da bu albümden sadece iki şarkı vardı; "Day Too Soon" ve "Soon We'll Be Found". Saatlerce bıkmadan bu şarkıları dinleyip yazı yazmıştım. Daha sonra da eve yürümek, otostop çekmek zorunda kalmıştım.
Buz gibi bir havada, apartmanımın çatısında otururken de Sia ordaydı. Sia hep burda olucak. "Then I Lost Myself" dediğimiz zamanlarda "Soon We'll Be Found" diyecek.
Some People Have Real Problems

0 yorum:

Search

 
◄Design by Pocket► Distributed by Blogspot Templates