5 Aralık 2008 Cuma

Beach House

5 Aralık 2008 Cuma




Beach House aslında bir süre sonra alışkanlığa yönelen bir müzikli oluşum. İçinde alabileceğiniz, melankoli, uçma hevesi, suyun içinde olma durumunu fazlasıyla taşımaktadır. Alex ve Victoria’nın icat ettiği bu oluşum isimsel olarak çok fazla renkli görünse de çoğu zaman yaşadığı karanlığı anlatmakta. İlk olarak önerilen şarkıları muhtemelen “Gila” olacaktır. Buna alışın ve evet önce onu dinleyin! İyi bir başlangıç yaratacaktır da.

Zaman zaman “Cocteau Twins ‘ e benziyorlarmış..” şeklinde söylemler dolaşmakta. Ben sadece grubun “yavaş melodileri”nin altından bunun çıkarılmasını doğru bulmadığımı söylemek isterim. Maryland (Amerika), ismi Lord Baltimor’un kolonilerinden gelen bir kentten çıktıkları bilinmektedir efendim. Çoğu zaman icra edilen müziğin topraklarındaki ses, coğrafi koordinatları ve tarihi varlıklarının doğru orantısında olduğu için, gerçekten bu körfez kent merak edici bir husus.


Kendi adını taşıyan ilk albümleri “Beach House” 2006 yılında piyasaya sürüldü. Çok geçmeden, gereksiz uzun aralıklar vermeden 2008 için “Devotion” albümü kesinlikle mükemmel olmuştur… kendilerini “adadıkları” için teşekkürlerimizi Türkçe karakterlerimizle sunuyoruz.

Beach House.

Devotion.

şifre: mp3moviewarez.blogspot.com

0 yorum:

Search

 
◄Design by Pocket► Distributed by Blogspot Templates