30 Ocak 2009 Cuma

Electric President

30 Ocak 2009 Cuma



















yanlış hatırlamıyorsam snow on dead neighbours adlı parçayla tanıştım bu grupla. homesick alien'a da o şarkıyla tanıştırdım electric president'ı ve yazmayı biraz daha fazla bekletseydim, muhtemelen isyan edip kendisi yazacaktı bu yazıyı.

iki kişi bunlar fakat dinleyince pek iki kişinin yaptığı bir müzik gibi durmuyor. mgmt gibi alt yapısı zengin bir müzik yapıyorlar. indietronica gibi bir etiket gördüm last.fm'de ki gayet iyi tanımlıyor yaptıkları müziği. zira sağlam bir indie sound arkasına sağlam bir elektronik alt yapı eklenmiş. tek şarkılık gruplardan da değil bu electric president; öyle bir artıları var. her şarkısı aynı ayarda. böyle olunca da diğerlerinin arasından sivrilip diğerlerini arka plana atabilecek tehlikeli bir şarkıları da yok.

kendi adlarını taşıyan ilk albümleri su gibi akabilme gibi bir özelliğe sahip. her şarkı ayrı güzel. canı sıkabilecek tek nokta monotonluk olabilir bu albümde ama benim canımı sıkmadı. tam tersine tatlı bir monotonluk yakaladıklarını düşünüyorum.

sleep well adlı ikinci albümlerini ise henüz şimdi dinliyorum. fazla olmamak üzere birkaç değişiklik olduğu ilk dinleyişime göre sezilebiliyor. elektronik alt yapı daha da güçlenmiş, indie sound biraz arkaya itilmiş. neyse fazla uzattım. buyrun;

Electris President

Sleep Well

1 yorum:

homesick alien dedi ki...

enee sonunda electric president!

Our heads,our hands,our brains,our lungs they're just machines.

Search

 
◄Design by Pocket► Distributed by Blogspot Templates