8 Eylül 2008 Pazartesi

Animal Collective

8 Eylül 2008 Pazartesi

Sürpriz! Animal Collective 24 Ekim'de Babylon'da. Tur programlarına şurdan bakılabilir. Animal Collective, saykodelik folk, noise rock tadında müzik yapan kaotik bi grup. Şarkılarında belirli bi ritm yakalayıp eşlik edebileceğiniz şarkıları pek yok. Vokal konusunda da pek bişey beklemeyin, bulabilcekleriniz yalnızca; çığlıklar, birbirine girmiş karışık sesler, inişler-çıkışlar olucaktır.
Deneyselliğin tavan yaptığı gruplardan birisi Animal Collective. Bünyesinde Panda Bear gibi şahane bir müzisyeni barındırıyor olması da grup için pek olumlu bi ayrıntı.
Soru; Animal Collective mi Panda Bear'dan çıkmıştır? Panda Bear mı Animal Collective'den?
İsterseniz bu soruyu pas geçin de bu dört manyak adamın yaptıkları işlerden bahsedelim.
Avey Tare, Panda Bear, Deakin, Geologist takma isimlerini kullanıyolar. Panda Bear ve Avey Tare çocukluklarından beri arkadaşlar. Animal Collective ilk olarak Spirit They're Gone, Spirit They've Vanished albümünü çıkartıyor. Avey Tare bu albümdeki kayıtlar için davulları da kullanmayı öneriyor. Kabul ediliyor ve albüm ilk olarak Avey Tare and Panda Bear adı altında çıkıyor.
Daha sonraki yıllarda da 7 tane albüm çıkartıyorlar. 9. albümün bu yıl içinde çıkması bekleniyor.
Ekim'in gelmesini sabırsızlıkla bekliyeceğiz gibi gözüküyor, ve gözüktü. Evet. Bunun şerefine 4 tane Animal Collective albümü linki veriyorum. Buyrun;
Feels
Sung Tongs
Campfire Songs
Strawberry Jam

0 yorum:

Search

 
◄Design by Pocket► Distributed by Blogspot Templates