8 Eylül 2008 Pazartesi

She & Him - Volume One

8 Eylül 2008 Pazartesi

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy'deki Trillian'ı bilirsiniz, hani şu galaksinin güzel kadını, Arthur Dent'in vurulduğu kadın. The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford'daki Dorothy Evans. Zooey Deschanel yani, bu grup onun grubu oluyor. The Go-Getter çekilirken filmin müzikleri M.Ward'a verilmiş. Daha sonra yönetmen Martin Hynes, Zooey ve M.Ward'dan birlikte bi şarkı istemiş. Ve olay burda kopmuş. Zooey, daha önceden yaptığı kendi şarkılarını M.Ward'a dinletmiş o da pek beğenmiş haliyle. Conor Oberst ve Decemberist davulcusu Rachel Blumberg yardımıyla bu yıl Volume One'ı çıkartmışlar.
Albümün tadıysa şöyle bişey; bir ilkbahar günü öğleden sonrası, içi çilekli pasta, çikolatalı süt ve kiraz dolu olan piknik sepetiyle deniz kıyısı bir parka gidip, yeşil çimlerin üzerine serdiğiniz kareli örtünün üzerine sevdiceğinizle yatıp, bulutları izlemek gibi.
Biz zavallı dünyalılar, böyle müzik yapan insanlar olduğu için çok şanslıyız. Yeni albüm çıkarmalarını sabırsızlıkla beklicem.
link
şifre: noonefliesaroundthesun.blogspot.com

0 yorum:

Search

 
◄Design by Pocket► Distributed by Blogspot Templates