8 Eylül 2008 Pazartesi

The Kills-Midnight Boom

8 Eylül 2008 Pazartesi

The Kills'in üçüncü albümü "midnight boom" 10 mart'ta piyasaya çıktı. 2008'de çıkan mükemmel albümler listemize bi albüm daha ekleyebiliriz böylece.
Tam bi The Kills albümü. Önceki albümlerindeki tarzın dışına çıkmamışlar yine, böyle olması kötü değil. The Kills'in önceki albümleri "keep on your mean side" ve "no wow" kadar playlistin vazgeçilmezi gibi gözükmese de (şimdilik) onlara çok benziyor.
Tek başına giden koyu ve ilgi çekici gitar tonları daha sonra güp güp gelen davul tonları, elektronik tınılar ve Alison'ın boğuk, zaman zaman kendinden geçen, geçiren vokalleriyle şahane bi albüm olmuş.
Şarkıların listesi şöyle;
-U.R.A. Fever
-Cheap and Cheerful
-Tape Song
-Getting Down
-Last Day of Magic
-Hook and Line
-Black Baloon
-M.E.X.I.C.O.
-Sour Cherry
-Alphabet Pony
-What New York Used To Be
-Goodnight Bad Morning
the kills-midnight boom
U.R.A. Fever şarkısıyla albümün şahane olduğunu anlar bi açılış yapıyoruz. "You're a fever , you're a fever" diye diye.
Cheap and cheerful'a gelince ufaktan kalçalarınızın kıpırdadığını hissetmeye başlıyorsunuz. Sağa sola sallanırken buluyorsunuz kendinizi.
Tape song'da bi bilgisayar, gitarını şahane kullanan bi adam ve sesini lastik gibi çekip uzatan bi kadınla ne kadar güzel şarkı yapılırın tarifini alıyoruz.
Sour cherry şarkısının ritimlerinin arasında giren "oh", sonrasında Alison'ın yaptığı "ooğğ ğooo ho ho ho ho ho" bağırışları ve gidip gelen gitar tonu şarkının baş rolünde.
What New York used to be şarkısını ananeyle dinlenilirse "kapat şunu kafam götürmüyo" diyeceği bi girişe sahip. Daha sonrasını belki ananeler bile sever.
"What tea used to be, what drugs used to be, what new york used to be"
2008 şaane albümler yılı olucak sanki.

0 yorum:

Search

 
◄Design by Pocket► Distributed by Blogspot Templates