28 Eylül 2008 Pazar

Travis-Ode To J.Smith

28 Eylül 2008 Pazar

Bir kaç gün önce geride bıraktığımız boğucu yapış yapış yaz günlerinden birinde şu güzide ülkemize gelip bizleri mutluluğun tam anlamıyla doruklarına çıkartıp, nutkumuzun tutulmasını sağlayarak o günü bütün bir yazın en güzel günü yapma şerefine erişmiş, canımız ciğerimiz biriciğimiz Travis'in yepisyeni pek şukela albümü Ode to J.Smith i huzurlarınıza sunmaktan pek memnun bulunmaktayım. Hemen dinleyeniz. Dinledikçe "ne müthiş bir grupsun sen Travis tekrar gel lan, çabuk gel, Fran kuzum söz verdin, geleceksiiiğğn" diye geçirin içinizden. Lafı fazla uzatıp sizi daha fazla meraklandırmadan, buyurunuz heyecanla beklediğimiz (en azından benim öyle beklediğim) Ode to J.Smith.

Ode to J.Smith

8 yorum:

jeremy dedi ki...

ehehe düşlediğim kadar iyidir umarım.

homesick alien dedi ki...

beğenirsin bence :)

Şehirli Derviş dedi ki...

12 Memories de kaldım ben hala.Ve ondan sonra dönüp bir daha bakmadım yüzlerine.Bende Cold war kids dinliyordum.Loyalty to Loyalty'i.Tam bir hayal kırıklığı.

homesick alien dedi ki...

cold war kids'in robbers and cowards albümü fena değildi oysaki. yeni albümü dinlerken eskisinden kötü olduğunu görünce insan hayal kırıklığına uğruyor. neyseki travis insanı hayal kırıklığına uğratan gruplardan değil =)

jeremy dedi ki...

haha indirip dinleyemediğim ve uzun bir süre mesela 7 hafta daha dinleyemeyeceğim bişey bu acayip meraklarla beklemekteym

homesick alien dedi ki...

enee o niye yav insan indirir indirmez dinler. dayanabilir mi o kadar piuu.çok şey kaçırıyorsun bikerem kıskıskıs :p

jeremy dedi ki...

ya işte insan evinden uzaklarda okumak derdine düşünce böyle şeyler oluyor neyse 6 hafta sonra ilk işim onu dinlimek olucak ama harbiden merak uyandırıcı hehe

jeremy dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Search

 
◄Design by Pocket► Distributed by Blogspot Templates